Cursussen

Met mijn cursussen wil ik jou meenemen in een wereld van sensualiteit, passie en liefde voor dans en je eigen lichaam en geest. Iedereen is anders en iedereen beweegt anders. In deze lessen laat ik je bewegen op jouw manier, waardoor je een andere kant van jezelf ontdekt!

Tijdens de cursus leer je verschillende passen die horen bij de dansstijl, waarin jij gaat dansen en wordt er gewerkt aan een gezamenlijke choreografie. Daarnaast is er ruimte om jezelf te presenteren en te bewegen zoals jij prettig vindt!

Lees hieronder meer over de dansstijlen!

Burlesque dancer

Burlesque


Burlesque is de kunst van verleiding. Maar dat niet alleen: zoals Dita von Teese zei: "Burlesque is het omarmen van je vrouwelijkheid."  Deze twee dingen zullen dan ook voorop staan in deze cursus.
 

Danservaring: alle niveaus
Fysieke belasting: 
laag

High heel Dance

High heel Class


"Dance like Beyonce!"
Jij bent sexy en dat laat je zien tijdens deze lessen! Vrouwelijke passen gecombineerd met verschillende dansstijlen. Meteen een pluspuntje; het is een goede work-out voor je benen.

Danservaring: alle niveaus
Fysieke belasting: hoog

Chairdancer

Chairdance


Tijdens de chairdance lessen zullen verschillende dansstijlen gecombineerd worden.
Dans op en rondom de stoel en maak er je danspartner van.
 

Danservaring: alle niveaus
Fysieke belasting:
matig

Iedereen kan meedoen!

Het belangrijkste in deze lessen is dat jij je fantastisch voelt!  Het maakt daarom ook niet uit of je op hakken danst of op sneakers of in korset of joggingspak gekleed bent,
zolang jij je er goed bij voelt.
 Jij mag er zijn op jouw manier, in jouw stijl!